Ezzi fikk 1.premie på blodsporprøve!

Ezzi og jeg deltok på blodsporprøve i helga! Tross litt vanskelige forhold med tørt terreng og en del vind, klarte Ezzi seg særdeles godt - på alle punkter (!), og ble belønnet med en veldig fin kritikk og en 1.premie. Dommer var Jan Roger Kaldahl.

Jeg var også sporlegger på denne prøven, og fikk beskjed om å lage litt lyd da jeg skulle sporet. Det var nemlig oobservert bjørn like i nærheten den morgenen... Det skal vel være litt spenning på slike prøver!

NKK Ålesund!

Aldwyn og Nala vant hvert sitt Nordic Cert på NKK Ålesund, Nala fikk også NKK-cert (Aldwyn er fullcertet og måtte takke nei til NKK-certet). Aldwyn ble BIR og ble shortlista i gruppefinalen! Nala ble BIM! Nå står de for championatet når de fyller 2 år!

2018!

Året har startet på en heftig, men herlig måte! Ezzi har fått 6 søte små, og Dewi har flyttet inn til galskapen! Aldwyn fikk plutselig 7 små søsken å ta vare på. De 6 minste har han ikk møtt så mye enda, men den syvende, som snakker engelsk, har han virkelig tatt seg av!

Dewi har vært i planene siden i høst, og nå er han her! Han er en engelsk import fra kennel Bonvis. Han er en lovende liten sjarmør, og jeg gleder meg til å se hva framtiden bringer for han!

Celia er på ferie på kennel Cocoline. Hun skal også ha valper snart! :)

Vi hopper inn det nye året og håper å lande sånn høvelig på føttene... :)