2018 kort oppsummert:

Aldwyn og Nala vant sine siste cert og ble dermed Norsk utstillingschampion, Aldwyn ble samtidig Svensk utstillingschampion!

 

Billy (Zenovas Bet On Me) ble godkjent ettersøkshund sammen med eier og fører Astrid Woll, i en alder av bare 9mnd og 2 uker!!

 

Alesso (Z. Applaud For The Reds) ble C-godkjent i sin utdanning mot å bli lavinehund sammen med eier og fører Knut Andre Øymo!

 

Aldwyn og Dewi besto jaktanleggsprøven!

 

Dewi (Bonvis Caerwyn) vant juniorklassen på Nordisk vinner på Lillestrøm og ble dermed Nordisk Juniorvinner-18!

 

A-kullet har passert 2 år, og er blitt litt mer voksne, selv om de fortsatt er barnslige og happy i hodet sitt :)

B-gjengen vokser og trives, og jeg har fått bare positive tilbakemeldinger fra eierne deres! :)

 

 

Ezzi fikk 1.premie på blodsporprøve!

Ezzi og jeg deltok på blodsporprøve i helga! Tross litt vanskelige forhold med tørt terreng og en del vind, klarte Ezzi seg særdeles godt - på alle punkter (!), og ble belønnet med en veldig fin kritikk og en 1.premie. Dommer var Jan Roger Kaldahl.

Jeg var også sporlegger på denne prøven, og fikk beskjed om å lage litt lyd da jeg skulle sporet. Det var nemlig oobservert bjørn like i nærheten den morgenen... Det skal vel være litt spenning på slike prøver!

NKK Ålesund!

Aldwyn og Nala vant hvert sitt Nordic Cert på NKK Ålesund, Nala fikk også NKK-cert (Aldwyn er fullcertet og måtte takke nei til NKK-certet). Aldwyn ble BIR og ble shortlista i gruppefinalen! Nala ble BIM! Nå står de for championatet når de fyller 2 år!

2018!

Året har startet på en heftig, men herlig måte! Ezzi har fått 6 søte små, og Dewi har flyttet inn til galskapen! Aldwyn fikk plutselig 7 små søsken å ta vare på. De 6 minste har han ikk møtt så mye enda, men den syvende, som snakker engelsk, har han virkelig tatt seg av!

Dewi har vært i planene siden i høst, og nå er han her! Han er en engelsk import fra kennel Bonvis. Han er en lovende liten sjarmør, og jeg gleder meg til å se hva framtiden bringer for han!

Celia er på ferie på kennel Cocoline. Hun skal også ha valper snart! :)

Vi hopper inn det nye året og håper å lande sånn høvelig på føttene... :)