Valper 2019

Forhåpentligvis blir det valper på kennel Zenova til påske. Foreldre til dette kullet er Nala og Prins. Nala er fra vårt første kull - Zenovas Angel Undercover. Hun er ei fantastisk tispe på alle måter. Nala har gjort det veldig bra på utstilling og er norsk juniorvinner 2017, og norsk utstillingschampion. Men hun har også en super helse og et fantastisk gemytt, så tror hun har mye bra å tilføre rasen.

 

Prins (også kalt Lillprinsen og Prisse) er en kraftig, men elegant hanne som jeg mener kompletterer Nala veldig godt. Han har også gjort det bra på utstilling og er juniorverdensvinner 2017 samt svensk utstillingschampion. Prins er en glad og triveldig welsh, men god energi og et herlig gemytt. Han er selvsagt også HD-røntget og øyelyst, og er frisk som en fisk. Prins har noen kull fra før og kan vise til mange lovende avkom.

Planlagte kull

2017

Da er planene for Ezzi sitt andre kull endelig klare! Nok en gang går turen til Sverige, og denne gangen til Kennel Twinkle.

SE U(u)UCH Glenbrows Manifesto, Bobby, er en engelskimportert hanne med en spennende stamtavle. Han er en glad og trivelig hund, men stor arbeidsmotor. Bobby har en fantastisk atitude vet å showe på utstilling. Han er øyelyst og gonioskopert fri og har frie (B) hofter. 

Forhåpentligvis blir det valper i midten  av januar (leveringsklare i midten av mars). Fra denne kombinasjonen forventes rasetypiske, friske og arbeidsglade valper med godt gemytt.