BIS 4 Jakt!

2018

 

 

2017

 

 

2016

 

 

 

2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezzi er øyelyst!

I dag var jeg på Heimdal Dyreklinikk for å få Ezzi gonoskopert og øyelyst. Jeg var litt spent, men det gikk helt supert. Ezzi var veldig flink på bordet slik at veterinæren fikk sett nøye på øynene hennes. Gleden var stor da han ikke kunne finne noe feil :D Hun er nå gonoskopert fri og øyelyst uten anmerkninger. Da er vi et steg nærmere våre valpeplaner! :)

I helga var vi på Hamar på NKK-utstilling. Jeg hadde bare med Ezzi. Celia hadde frihelg på fjellet sammen med mamma og pappa.

Hele 19 welsh var påmeldt, og det var Stig Arne Kjellevold fra kennel Westaway som dømte. Ezzi endte som nr 3 i championklassen med ck. Hun ble uplassert i beste tispe. Dommeren likte henne veldig godt, men hun var litt for uferdig enda, og det er jeg enig i så vi er godt fornøyd. Alle de 7 springerne (1 welsh, 6 engelske) fikk excellent og 5 av de fikk også ck! Dessuten ble begge juniorvinnertitlene og certene med til kennel Cocoline, pluss et res.cert! Litt av en gjeng vi hadde med oss! Vi er strålende fornøyd med helga :)

Vår første jobb som godkjent ettersøksekvipasje

Nyheter

Steinkjerutstillinga 12. september

13.09.2015 20:45
  Ezzi ble BIR! I går var vi på Steinkjer på utstilling. Jeg hadde bare meldt på Ezzi, siden Celia har en liten pause. Men jeg fikk gleden av å vise hennes far, Dexter, i beste hannhund. Det endte med 3. beste hannhun, bak kennelkompis Hero og storebror Winton! Ezzi stilte som eneste welsh for...

Nok en bestått jaktanleggsprøve!

09.09.2015 09:51
  Ezzi har bestått jaktanleggsprøven! I går var vi på Støren og prøvde oss på en bevegleig jaktanleggsprøve for domme Dag Hassel. Jeg var veldig spent på hvordan det skulle gå med Ezzi på søket. Apporten følte jeg meg trygg på. Vi startet med søket, og Ezzi hadde ganske god driv i det jeg...

European Dog Show 2015

07.09.2015 16:18
På fredag satte vi kursen mot Lillestrøm for nok ei utstillingshelg! Lørdagen var det Norsk Spaniel Klubb som arrangerte spanielspesial med . I en stor juniorklasse (10 stk) ble Celia nr 2 med ck for rasespesialist Ray Smith! Ezzi ble nr 2 i championklassen med ck. Tamas Jakkel dømte...

SKK Köping

07.09.2015 11:03
Ezzi har blitt SVENSK UTSTILLINGSCHAMPION! Ezzi ble plassert som 3.beste tispe og fikk sitt svenske cert, og dermed også en ny tittel! Celia var også med. Hun viste seg fint i ringen og ble nr 4 i jr-klassen med excellent. Vi var godt fornøyd da vi kjørte hjem til Norge!

Jaktanleggsprøve

23.08.2015 20:00
Celia har klart det! Jeg angret litt på at jeg hadde meldt henne på, for jeg følte egentlig ikke at hun var helt klar for det... Da bestemte lille baijas seg for å vise matmor hva hun kan, og startet med et helt utrolig søk! Dommeren sa at hun likte henne godt fra første stund, også var hun jo så...

Blodsporprøve i Østersund

11.08.2015 20:00
Ezzi har vært sporhund i de svenske skoger! Hun var superflink som alltid og ble belønnet med 1.pr og en ny tittel: SVENSK VILTSPORCHAMPION! Dette er Ezzi sin fjerde tittel på bare 5 mnd!

NKK Trondheim

10.08.2015 21:15
Ezzi ble BIR! Red Creeks Kosmonova ble beste tispe og BIR på Norsk Kennelklub sin utstilling i Trondheim. Hun fikk også sitt andre CACIB! Ezzi ble shortlisted i gruppefinalen. Celia fikk excellent og ble nr 2 i juniorklassen. Vi er kjempefornøyd med helga!